Главная »
2012 » Noyabr » 22 » Mevali Tortni Bezatish (Master Klass)
19:19 Mevali Tortni Bezatish (Master Klass) |
Yoz fasli kelishi bilan meva-chevalarning keti uzulmaydi, ayniqsa
jannatmakon yurtimzdagi mevalarni sanog'ini sanab ado qilib bo'lmaydi.
Yoz kelishi bilan hammamiz shirinliklardan ko'ra mevalarni xush ko'rib
iste'mol qilamiz. Xatto tort va kekslarning ham mevalasi dilimizni
quvontiradi. Shu sababdan bugun sizlar bilan mazali ta'mga ega bo'lgan
mevali tortni e'tiboringizga taqdim qilmoqchimiz.
Unitayyorlashda oddiy biskvit hamirdan foydalanamiz. tayyor biskvitni mevalar bezashni o'rganamiz. Diqqat boshladik!
Kerakli masalliqlar:
- 1 ta biskvit
- 1 dona apelsin
- 2 dona olma
- 1 dona qora shokalad
- 200 gramm uzum
- Jele
- 100 grammm Malina
Tayyorlanishi
- 1 Mevali tortimizni bezashdan oldin biz uning atirgullarini
tayyorlab olishimiz kerak bo'ladi, uni tayyorlashda apelsindan
foydalanamiz. Apelsinni olib, o'tkir pichoq bilan ingichka qilib kesib
olamiz.
- 2 Har bitta bo'lakni jelega botirib olamiz.
- 3 Jelega botirilgan apelsinlarni tuxumning idishiga huddi rasmdagidek joylashtiramiz va atirgullarni yasab olamiz.
- 4Atirgullarimiz tayyor!
- 5 Endi tortimizni bezashni boshlasak ham bo'ladi. Eng avvalao tayyor biskvitga krem surib olamiz.
- 6Atrofiga shokaladni qirg'ichdan o'tkazib, sepib chiqamiz. Ustiga esa atirgullarni joylashtiramiz.
- 7Atirgul atrofiga olmadan yasalgan barglarni joylashtiramiz
Uzumdan gulchalar yasab, qolgan mevalar bilan qo'shimcha bezak beramiz.
Mevali tortimiz tayyor!
Manba: Maslahat.uz
|
Категория: Oshxona |
Просмотров: 6160 |
Добавил: Nodirbek
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[
Регистрация |
Вход ]